• 2021. 03. 25.

  Képzés hagyományos népi mesterek számára

  «« vissza
 • Pályázati alapismeretek és lehetőségek, marketingstratégiák és közönségkommunikáció – képzés hagyományos népi mesterek és kézművesek számára


  Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ pályázati alapismereteket és lehetőségeket, valamint marketing- és PR-stratégiákat ismertető kétnapos képzést szervez népi mesterek és kézművesek számára2021. április 23 és 24-én, a megyei tanács dísztermében, Sepsiszentgyörgyön (vagy online). A képzés az Izland, Liechtenstein és Norvégia által finanszírozott Hagyományos székelyföldi népi mesterségek – revitalizálás, digitalizálás és népszerűsítéscímet viselő program része.


  A képzés célja feltárni az érdeklődők előtt a pályázati, marketing- és kommunikációs lehetőségeket, egyfajta irányt mutatni a pályázatok felépítéséhez, megszerkesztéséhez, valamint kommunikációs, illetve marketing stratégiákkal segíteni a népi mestereket és kézművességgel foglalkozó személyeket.


  A képzésre KIZÁRÓLAG CSAK NÉPI MESTEREK ÉS KÉZMŰVESSÉGGEL FOGLALKOZÓ SZEMÉLYEK jelentkezhetnek.


  A részvétel INGYENES, jelentkezni április 11-ig lehet apresskmmk@gmail.com e-mail címen vagy a 0769.85.70.99-es telefonszámon. Kérjük, a levélben tüntesse fel, hogy milyen mesterséget képvisel. A helyek száma korlátozott!

 • Csatolt dokumentumok:

 • »» file
 •