• 2020. 08. 24.

  Kultúr-kültér: duplázunk Baróton!

  «« vissza
 • A múlt héten, a kedvezőtlen időjárásnak köszönhetően, elmaradt a Cimborák Bábszínház Barótra szervezett előadása, így Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ újra felfedezésre hívja a 6 évnél idősebb gyerekeket! Találkozzunk 2020. augusztus 26-án (szerdán), 18 órától Erdővidék Múzeumában!

  2020. augusztus 27-én 19 órától a nagyobb ’gyerekeknek’ kedveskedünk, szeretettel várjuk őket a Mácsafej együttes Szelíd Fohász címet viselő előadására. A Ferencz Csaba (gitár, ének), Ferencz Áron (ütős hangszerek), Márk Attila (gitár, ének) Ticusan János (gitár) és Vitályos Lehel (bőgő) összetételű zenekar megzenésített verseket ad elő Kányádi Sándor, Páll Lajos, Fekete Vince, Szilágyi Domokos, József Attila, Reményik Sándor és Áprily Lajos műveiből. A közönség számára élvezetes előadást ígérnek, kalandozzunk velük dallamok hangján a versek világába!


  A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A KMMK csapata minden résztvevő számára kézfertőtlenítőt és szájmaszkot biztosít. Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a kötelező távolságtartás miatt a helyek száma korlátozott. Kérjük, szíveskedjenek a járványügyi előírásoknak eleget tenni. 37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.

 • Fotógaléria:

 •