• 2015. 03. 19.

  A néptánc ünnepe Vargyason!

  «« vissza
 • A két megyei kulturális intézmény külön-külön útjára indított rendezvénysorozata célját tekintve azonos, így a vargyasi esemény kapcsán ezek a törekvések összefonódtak. Virág Endre és Imola házaspár által vezetett sepsiszentgyörgyi néptáncegyüttes műsorát jól kiegészítette az István Ildikó által vezetett vargyasi Csillagkövetők Néptáncegyüttes fellépése, együttesen egy színvonalas, felnőtt és gyermekközönség számára egyaránt élvezhető, fogyasztható programot nyújtottak.

  Az előadást követően egy jó hangulatú táncházban volt részük a fellépőknek és a közönségnek egyaránt. Az est folyamán muzsikáltak Mihály Pál, Lőrinczi Zsolt és Csibi Szabolcs, énekeltek Márkos Lili, Erőss Réka és Borbáth Szilveszter. A közel háromszáz résztvevőt számoló rendezvényben fiatalok és idősek egyaránt kedvüket lelték, mindannyian folytatásra buzdító pozitív élményekkel tértek haza.

  A Százlábúak Ifjúsági Néptáncegyüttes megyei turnéjának legközelebbi állomásai Kovászna, Kőröspatak, Kézdivásárhely, míg a Néptánc mindenkinek programsorozat következő helyszíne Középajta.

 • Fotógaléria:

 •