Notice: Undefined index: user_lang in /home4/cultcov/public_html/index-akt.php on line 12
Kovászna Megyei Művelődési Központ
 • Aktuális hírek

 • 2010. 10. 05.

  Kovásznán a Mozsikácska

  Szuper lelkes, kitartó és hálás 230 fős (I-IV osztályos) kisközönség fogadta a Mozsikácska szereplőit, október 4-én, hétfőn, a kovásznai Városi Művelődési Ház nagytermében. A mesekeretbe szerkesztett gyerekdalok akkora sikernek örvendtek, hogy már az első akkordtól a közönség beleolvadtak az előadásba, egy tömbként énekelve az előadókkal.
 • 2010. 10. 04.

  Fellépő csapatok bemutatkozója

  CIMBORÁK – sepsiszentgyörgyi Bábtagozat A Sepsiszentgyörgyi CIMBORÁK Bábtagozat, a Tamási Áron Színház különálló, saját műsortervvel és bérletrendszerrel rendelkező tagozataként 1998-ban jött létre. A Tamási Áron Színház által képviselt művészi irányultságnak megfelelően a bábtagozat legfontosabb céljának azt tekintette, hogy a város és a környék gyermekközönségét művészi igénnyel készült bábelőadásokkal lássa el.
 • 2010. 10. 03.

  Őszi Közművelődési Napok

  A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsa 2010. október 3-9. között 7. alkalommal szervezi meg az Őszi Közművelődési Napokat Háromszéken. A rendezvénysorozat célja: a megye közművelődési életének fellendítése, a kisközösségek kulturális életének előremozdítása. Az Őszi Közművelődési Napok programjának összeállításakor a településeken élő kisközösségek kulturális igényeit vettük figyelembe. Ezért az egy hetes program gyerek- és felnőtt közönségnek szóló koncerteket, bábszínházat, amatőr színházi előadásokat és író-olvasó találkozókat tartalmaz.


 •