• 2021. 10. 05.

  Workshop Vancsó Zoltán fotográfussal - Visor Székelyföldi Fotófesztivál

  «« vissza
 • Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Művelődési Központ szervezésében 2021. október 8-17 között második alkalommal kerül sor a Visor – Székelyföldi Fotófesztiválra. A fotográfia értékeit bemutató eseménysorozat nyitórendezvénye az objektív mögött álló művészeket, fényképészeket hívja közös műhelymunkára Vancsó Zoltán fotográfus, fotóriporter vezetéséveloktóber 8-án, 15 órai kezdettel:


  Mitől lehetne izgalmasabb, összetettebb egy felvételünk? Egy jól sikerült fotónkon vajon észrevesszük a sallangokat, pontatlanságokat? Mennyire fontos az, amit bemutatunk? Bőbeszédűek vagy szűkszavúak, bátrak vagy félénkek voltunk exponáláskor? Mire kell jobban odafigyelnünk, amikor legközelebb a keresőbe nézünk? A fenti kérdésekre keresi és próbál meg válaszokat adni Vancsó Zoltán fotográfus, aki a hétköznapok részévé vált ’fotózgatás’ és az Insta világ felszínességével szemben szeretne alternatívát kínálni azoknak, akik érzékenyek a mélységekre, akár az alkotás, akár a művek befogadása közben.


  Az október 8-10 között zajló műhelymunkán való részvétel ingyenes, a korlátozott számú helyek a jelentkezés sorrendjében foglalhatóak el! Regisztrálni a cultcovasna@gmail.com e-mail címen lehet, név és telefonszám megadásával, 2021. október 5-től. A résztvétel a hatályban levő járványügyi törvénykezésnek megfelelően megengedett.

 • Fotógaléria:

 •