• 2023. 10. 06.

  A început Visor3 – Ediţia3 a Festivalului de Artă Fotografică din Ţinutul Secuiesc

  «« înapoi
 • Vineri, 6 octombrie, în Spaţiul Expoziţional de Artă Contemporană Magma, a avut loc vernisajul Expoziţiei semnate de Zsuzsi Ujj – fotograf, poetă, compozitoare, cântăreaţă şi o figură unică a culturii underground din Ungaria. Cu vernisajul de la Magma a începutVisor3 – Ediţia3 a Festivalului de Artă Fotografică din Ţinutul Secuiesc.

  Programul de sâmbătă, 7 octombrie, a început în Piaţa Libertăţii din Sfântu Gheorghe, unde István Imreh, directorul Centrului de Cultură al Judeţului Covasna, şi Levente Vargyasi, realizator de filme documentare, fotograf şi coordonatorul Festivalului Visor, au deschis Expoziţia Visor3, care cuprinde Retrospectiva Cluburilor de Artă Fotografică din Secuime şi fotografii ale unor artişti independenţi. Expoziția, a cărui temă a fost Femei în Visor/Vizor, reuneşte 93 de fotografii şi poate fi vizitată până în 9 noiembrie.

  În 7octombrie au mai avut loc : Forumul Cluburilor de Artă Fotografică din Ţinutul Secuiesc; Atelierul de fotografie coordonat de István Feleki–fotograf, grafician şi profesor la Universitatea Babeș-Bolyai, a cărui Expoziție Trans-Paysage a fost deschisă după-amiaza,  la Casa cu Arade; Proiecţii foto la Casa Sindicatelor, cu fotografiile artiştilor Irina Rădulescu și Kelemen Lehel, care explorează corpul feminin; Concertul CT Project - Sculpting sounds.

 • Galerie Foto:

 •