• 2015. 02. 22.

  Háromszéki Diáknapok 11. - a vetélkedő meghirdetése

  «« vissza
 • Benevezési fetételek:

  16 fő/csapat a következő felosztásban: 1 csapatvezető, 1 csapatvezető helyettes, legkevesebb 3 IX-es diák, legtöbb 3 egyetemista, legkevesebb 5 lány, legkevesebb 5 fiú, csapatnév.
  Az alábbiakat nem kötelező elkészíteni az előselejtező idejére, de a HDN-re kötelező (ellenkező esetben pontlevonással számolhat a csapat): csapatpóló, csapatzászló, csapatkabala (legalább 50 x 50 cm méretű, saját kezűleg készített), csapathimnusz (a csapat neve legyen benne legalább egyszer).

  A beiratkozási folyamat 2015. február 23 -  27 között,  naponta 13.00 -15.30-ig zajlik, a REGÖS Ifjúsági és Közművelődési Egyesület székhelyén (Szabadság tér 2. – Kovászna Megyei Művelődési Központ).
  A beiratkozáshoz szükséges iratok:
  Benevezési adatlap  - a formanyomtatvány letölthető itt és  a www.facebook.com/diaknapok csoportból. A benevezési lapot (kötelező a résztvevők kézi aláírása) kinyomtatva le kell adni és e-mailben is el kell küldeni a haromszekidiaknapok11@gmail.com (az e-mail-es változat, gépelt és ne szkennelt formában legyen, ez esetben nem kötelező az aláírás).
  Szülői beleegyezés 18 éven aluliaknak  -  Formanyomtatvány letölthető itt és a www.facebook.com/diaknapok csoportból (akik az iratkozás és a vetélkedő közötti időszakban töltik 18-dik életévüket azoknak nem szükséges a szülői beleegyezés)
  Benevezési díj  a sepsiszentgyörgyi csapatok esetében: 320 RON/csapat vagy 20 RON/ fő
  Benevezési díj a kovásznai, baróti és kézdivásárhelyi csapatok esetében: 480 RON/ csapat vagy 30 RON/fő.
  A beiratkozás után csak és kizárólag orvosi igazolással, családban történő haláleset esetén szülői igazolással lehetséges a csapattag csere. 

  Túljelentkezés esetén 2015. február 28 – március 25 között ELŐSELEJTEZŐT tartunk.
  Az előselejtező valós térben zajlik, 2 feladatot tartalmaz és a szervezők által megjelölt feladatnál a csapatból min. 13 főre van szükség. Az előselejtező két kategóriában zajlik: a sepsiszentgyörgyi csapatok kategóriája (13 hely) és a KOBAKÉ csapatok kategóriája (3 hely).
  A Háromszéki Diáknapok 11* vetélkedőre be nem jutott csapatok visszakapják a benevezési díj 50%-át (10 RON/fő a sepsiszentgyörgyi résztvevők esetében és 15 RON/fő a KOBAKÉ csapatok esetében).
  A HDN-re bejutott csapatok, a vetélkedő aktuális szerkezete alapján, különböző ügyességi, sport, kreativitás és kulturális versenyszámokat teljesítve pontokat szereznek.
  A gálán legjobban teljesítő csapat elnyeri a, a “Háromszék legügyesebb diákcsapata” címet. A 3 nap során a legjobban teljesített KoBaKé csapat elnyeri a “Háromszék legügyesebb KoBaKé diákcsapata” címet. Mindezek mellett a szervezők kinevezik a saját megítélésük szerint és a csapatok javaslatai alapján a 3 nap alatt a legsportszerűbben játszó csapatot is, amely így elnyeri a “Háromszék legsportszerűbb diákcsapata” címet.

 • Fotógaléria:

 •