• 2018. 02. 16.

  Trupa Ego organizează casting pentru Blow out – un spectacol pentru adolescenţii rebeli

  «« înapoi
 • Trupa Ego se pregăteşte pentru o nouă premieră, care este programată pentru toamna lui 2018. Prima etapă a noului proiect constă în organizarea unui casting pentru descoperirea adolescenţilor pasionaţi de teatru, care doresc a face parte din distribuţia unui spectacol în regia Mirelei Bucur, pe un scenariu original, al cărui titlu este Blow out.
  Despre ce înseamnă a face parte din Trupa Ego depun mărturie adolescenţii care au trecut prin experienţa producţiei Artă, un spectacol multipremiat la Festivalul Naţional de Teatru Histrioniada Liceenilor de la Cluj: legarea unor noi prietenii şi descoperirea bucuriei de a lucra în echipă; vindecarea de timiditate, o mai bună concentrare, comunicare şi relaţionare; prezenţă de spirit în situaţii dintre cele mai ciudate.
  Adolescenţii selecţionaţi a face parte din distribuţia spectacolului Blow out vor trece printr-o perioadă de pregătire care va consta în exerciţii de dicţie şi respiraţie, de improvizaţie, de ritm, mişcare scenică şi expresivitate corporală, de activare a memoriei, concentrare şi atenţie.
  Aşadar, dragi adolescenţi din Sfântu Gheorghe, vă aşteptăm la casting, care este programat pentru luni, 19 februarie 2018, ora 16.00, la Colegiul Naţional Mihai Viteazul, sala Ecou. La casting, nu trebuie decât să fiţi dispuşi a vorbi despre voi înşivă şi a vă juca cu vocea şi trupurile voastre.
  Vă aşteptăm !

  Parteneri de proiect : Centrul de Cultură al Judeţului Covasna, Asociaţia Ecou, Biblioteca Judeţeană Bod Péter.

 • Galerie Foto:

 •